Toldervej 9A, 4591 Føllenslev
50 48 95 99

Tagarbejde

Vi udfører alt tagarbejde

Taget udgør en stor, og vigtig, del af dit hus.

Det beskytter dig, din familie og hjem mod alt salgs vind og vejr. Det har derfor også stor betydning, at du sørger for at vedligeholde og eventuelt udskifte det i god tid.

Hvis du ikke glemmer vedligeholdelsen undgår du også risiko for revner og andre utætheder, der kan medføre alt fra svamp til råd og give huset generelle fugtskader.

Stentebjerg Tømrer og Snedker håndterer de fleste former for tagopgaver. Uanset om du har brug for at få hele taget skiftet, eller om det nuværende blot skal renoveres.

Vi har ligeledes et tæt samarbejde med en kompetent blikkenslager, der hjælper os, hvis der er behov for reparation af tagrender eller andet.

Derfor kan vi også tilbyde montering af både stål- og aluminiumstage.

Renovering af taget

Er dit tag blevet beskadiget i forbindelse med en storm eller dårligt vejr?

Måske et træ er væltet ned og har skabt et større hul? Eller måske har taget været så slidt, at regn nu daler ned i huset?

Der kan være flere årsager til, du kan have brug for renovering af taget, og vi står klar til at hjælpe dig i mål med projektet.

Drejer det sig om en mere akut opgave, hvor det er vigtigt, taget hurtigst muligt bliver afdækket, så der ikke sker større skader. Så kan vi altid rykke ud med en enkelt dags varsel.