Toldervej 9A, 4591 Føllenslev
50 48 95 99

Få lavet dit drømmekøkken

Få lavet dit drømme køkken

Drømmer du om en køkkenø? Eller måske et køkken-alrum, hvor der er plads til, at hele familien kan være samlet, når der skal laves mad?

Vi ved godt, at køkkenet er det sted, hvor de fleste ender efter en lang arbejdsdag. Om der skal laves mad til én, eller en hel familie, så er det vigtigt, at rummet lever op til de behov og krav, du har.

For om du skal bruge en time eller fem på at stå og våge over gryderne eller stegen i ovnen. Så er det vigtigt rummet emmer af lige præcis det, du ønsker.

Hos Stentebjerg Tømrer og Snedker står vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen, når du skal have skiftet køkkenet.

Nedrivning af dit gamle køkken

Før du kan få et nyt køkken, så er det selvfølgelig vigtigt, at det gamle er væk og rummet er klar til at få det nye køkken monteret.

Vi tilbyder at stå for hele processen fra A til Z.

For dig betyder det, at vi derfor kan stå for alt lige fra nedrivningen til opsætning af de sidste skabe og hylder.

Hvis du vælger os som din tømrer, når du skal have skiftet køkkenet, kan du derfor være sikker på, at arbejdet udføres ordentligt, til tiden og på dine præmisser.

Vi sørger ligeledes for, at rummet efter nedrivningen er klar til, at vi kan montere det nye køkken.

nyt køkken i føllenslev

Hvilket nyt køkken ønsker du?

Hvordan et køkken skal se ud er meget individuelt. Nogle ønsker et meget minimalistisk køkken, andre ønsker et, der emmer af kærlighed, varme og rummelighed.

Vi tilgodeser alle ønsker og drømme. Det vigtigste for os er, at du får dét køkken, du altid har drømt om. Eftersom vi har et samarbejde med både AUBO køkken samt IKEA, er vi særligt specialister i montering af køkkener herfra.

Men har du fået tegnet og leveret dit nye køkken af en anden leverandør, så kan vi sagtens hjælpe dig videre.

Tøv derfor ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre og få en god pris på dit nye køkken.